Blog


En dan denk je dat alles geregeld is...

Het is bijna zover. Over iets meer dan twee weken zitten we weer in Amerika. Vooraf zorg ik altijd dat wat geregeld moet worden, ook daadwerkelijk geregeld is. Zo ook deze keer. Alle hotels en vooral huizen zijn geboekt. Een heerlijk gevoel dat je tijdens de reis je geen zorgen hoeft te maken waar je 's avonds gaat slapen. Maar dan krijg je plotseling mailtjes binnen. Mailtjes die je even de schrik om het hart doen slaan.

Lees meer »

Yogi Bear gaan we niet ontmoeten

Na ons bezoek aan Idaho Falls is het tijd voor een van de meest bekende parken van Amerika, Yellowstone National Park. Bij ons staat dit park bekend als Yogi Bear Park. Iets dat over de jaren zo gegroeid is maar werkelijk nergens op slaat. Yogi Bear hoort bij Jellystone National Park, een fictief park dat verzonnen is door William Hanna en Joe Barbera. Je weet wel, die van de Flinstones.

Lees meer »

De Snake die ons naar maanlandschap leidt

Op onze reis die we over een kleine twee maanden maken, brengen we een bezoek aan Twin Falls in Idaho. Deze plek kwam ik bij toeval tegen toen ik op zoek was naar een leuke route die ons van Salt Lake City via Craters of the Moon naar West Yellowstone zou brengen.

Lees meer »

Het monster van Great Salt Lake

Na Moab gaan we op weg naar Yellowstone National Park. Daarvoor hebben we best wat tijd voor dus we kunnen onderweg een aantal plekjes aandoen die ons interessant lijken. Hoe dan ook doen we Salt Lake City aan. Ik vind het altijd leuk om even de reuring van de stad op te zoeken als afwisseling op de bezoeken aan de wonderen van moeder natuur. 

Lees meer »

Een 'million dollar' vraag

Zoals ik in mijn vorige blog aangaf, kan ik onze reis nu echt gaan plannen. De vlucht is geboekt, we hebben een auto, een aantal plekjes waar we zeker naar toe gaan maar dan de rest. Welke route is het leukst of het mooist?

Lees meer »

Reizen in een huisje of leven uit een koffer?

Ergens in augustus 2023 hadden we onze vlucht al geboekt. In tegenstelling tot wat velen denken en zeggen is mijn ervaring dat hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper het is. Ook nu blijkt dat weer. Onze vlucht is honderden euro's goedkoper dan als we nu hadden geboekt. 

Lees meer »