Blog


Het monster van Great Salt Lake

Na Moab gaan we op weg naar Yellowstone National Park. Daarvoor hebben we best wat tijd voor dus we kunnen onderweg een aantal plekjes aandoen die ons interessant lijken. Hoe dan ook doen we Salt Lake City aan. Ik vind het altijd leuk om even de reuring van de stad op te zoeken als afwisseling op de bezoeken aan de wonderen van moeder natuur. 

Lees meer »

Een 'million dollar' vraag

Zoals ik in mijn vorige blog aangaf, kan ik onze reis nu echt gaan plannen. De vlucht is geboekt, we hebben een auto, een aantal plekjes waar we zeker naar toe gaan maar dan de rest. Welke route is het leukst of het mooist?

Lees meer »

Reizen in een huisje of leven uit een koffer?

Ergens in augustus 2023 hadden we onze vlucht al geboekt. In tegenstelling tot wat velen denken en zeggen is mijn ervaring dat hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper het is. Ook nu blijkt dat weer. Onze vlucht is honderden euro's goedkoper dan als we nu hadden geboekt. 

Lees meer »

Gaan we echt naar de Midwest?

Nog iets meer dan vier maanden en dan is het zover. Eindelijk gaan we de rondreis maken naar de Midwest. Startende in Denver rijden we via het zuiden van Colorado door Utah, Idaho, Montana, Wyoming, South Dakota en Nebraska het land door. Uiteindelijk eindigen weer na vijf weken in Denver. 

Lees meer »

Yosemite, nu met blauwe lucht

We genieten van het prachtige landschap. De weg die we vanaf Wawona naar Yosemite Valley volgen is rustig. Het is nog vroeg dus ik weet niet hoe lang het zo rustig blijft. Dat antwoord krijg ik zodra we de tunnel uitrijden bij Tunnel View. De parkeerplaatsen aan beide zijden zijn overvol.

Lees meer »

Yosemite, we zien en voelen de watervallen

Na een paar dagen rust in Visalia, lekker luieren op de camping, een mooi bezoek aan Sequoia en Kings Canyon National Park is het tijd om naar Yosemite door te rijden.  De weergoden lijken ons niet goed gezind. En dat is geen fijn nieuws, want wat moet je in een park met immense watervallen als de wereld om je heen zelf een grote waterval is?

Lees meer »