Over ons

Ik ben Ilse en ben getrouwd met Frans. We hebben twee kinderen waar we al een aantal keer mee naar Amerika zijn geweest. De kinderen zijn inmiddels de deur uit, dus tegenwoordig gaan we lekker met zijn tweetjes rondtoeren door dit geweldige land. In het verleden hebben we meerdere keren de oostkust bezocht, van het topje in Maine tot het meest zuidelijke puntje op Key West. In 2018 besloten we dat het tijd was om de westkust van Amerika te ontdekken.

Op de kaart hieronder zie je welke staten we tot nu toe hebben bezocht op al onze reizen naar Amerika. 

Over de website

Het ontstaan van de website

In het verleden verzamelde ik alles in documentjes.  Op een gegeven moment had ik daar zoveel informatie in staan dat het totaal niet meer overzichtelijk was. Dat moest anders.  Ik dacht "Wat nou als ik een eigen website maak, daar alle bezienswaardigheden per onderwerp en locatie op orden en publiceer?  Onderweg ben ik altijd, daar waar bereik is,  online. Hoe handig is het om via een overzichtelijke site snel alle informatie tot mijn beschikking te hebben?"
Het idee was geboren en sinds 2019 is LetsgototheStates.com een feit.

 

Opbouw van de website

Inmiddels is de website aardig gevuld met informatie en deze groeit nog steeds. De rondreizen die we sinds het ontstaan van de website hebben gemaakt vind je terug op de site. Informatie die ik nog had van mijn vorige reizen heb ik ook grotendeels op de site gepubliceerd en er volgt meer. Soms staat er informatie op waar we nog niet zijn geweest maar wat ik al vast heb uitgezocht voor de toekomst. Om het een beetje overzichtelijk te maken is de site opgedeeld in verschillende categorieën:
Natuur,  Steden. Nog Meer, Van A naar B, Rondreis en Goed te weten.
Daarnaast blog ik over de reizen die we maken. Ik probeer hierin een beeld te geven over de verschillende plekjes in Amerika zoals wij het hebben ervaren of wat onze verwachting is voorafgaande aan onze reis.. 

 

Voor iedereen

Alhoewel de site voornamelijk bedoeld is voor eigen gebruik hoop ik dat anderen, door alles wat we hebben gepubliceerd, geïnspireerd raken Amerika te ontdekken. Daarom probeer ik ook informatie op de site te plaatsen die wij niet altijd zelf gebruiken maar die ik tegen kom en misschien leuk is voor anderen.

 

Contact

Heb je vragen of suggesties? Vind je een link die niet correct is of niet werkt? 
Stuur een mailtje naar: info@letsgotothestates.com

 

Veel plezier met het ontdekken van Amerika via onze site,
Ilse