Natuur


Amerika kent een enorme variëteit aan natuur, van verrassende droge vlaktes tot prachtige sneeuw bedekte bergtoppen. Je vindt er de mooiste watervallen, merkwaardige rotsformaties en hydrothermische wonderen. Je valt van de ene verbazing in de andere. De meeste nationale parken liggen in het westen van Amerika. Maar ook het midden en oosten van Amerika is zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Van tijd tot tijd komen er nieuwe parken bij. Zo is in 2019 het Indiana Dunes National Park en het White Sands National Park toegevoegd aan de lijst. Informatie over alle parken vind je hieronder.


Parken op deze site

Hieronder zie je een overzicht van de nationale parken die we hebben beschreven op Letsgotothestates.com. Bij elk park zie je op wat je er allemaal kunt zien of doen. Je vindt er handige links en plattegronden en alles wat je verder nodig hebt om de meest belangrijke en populaire plekjes in het park te bezoeken.


Andere Nationale Parken

Hieronder zie je een overzicht van Nationale Parken die we (nog) niet hebben beschreven op onze site. Wil je meer informatie over een van deze parken, klik dan op de naam. Je wordt doorgelinkt naar de officiële site van het park (NPS).Algemene informatie

America The Beautiful Pass

Maak gebruik van America The Beautiful Pass. Het is een geweldige manier om kosten te besparen als je meer dan 3 parken aandoet.


Waar liggen de parken?