Home » Steden » Miami

Miami

Zon, zee, strand en stralende blauwe luchten, Miami, de stad in het zuiden van Florida. Het swingt, het beweegt en is hip. Lekker luieren of sporten op het strand, eten in de lekkerste restaurantjes, een beetje cultuur snuiven in de wijken, mooie Art Deco gebouwen bewonderen, winkelen tot je er bij neer valt of tot diep in de nacht je laten meeslepen in een van de vele nachtclubs. Voor wie van musea houdt, Miami heeft een grote selectie musea waar kunst maar ook vele andere dingen kunt bewonderen. 

Typisch Miami

Historische huizen met ieder een heel eigen verhaal, moderne graffiti verheven tot kunst, levensgroot en kleurrijk, een Holocaust Memorial gelegen in een vredige groene tuin, dit is in het kort wat Miami biedt aan bijzondere plekjes. Bijzonder omdat het in schril contrast staat met de uitbundige beach en nightlife scene waar Miami zo om bekend staat.
Klik hier voor meer informatie

Leuke wijken

Miami is rijk aan een aantal kleurrijke en gezellige wijken. Van wijken waar de vele immigranten uit Zuid-Amerika/Cuba wonen tot de meer westerse wijken als Miami Beach met zijn beroemde Art-Deco gebouwen. 
We hebben 8 wijken voor je uitgelicht.
Klik hier voor meer informatie

Musea

Moderne kunst, klassieke kunst, architectuur, historie, cultureel, wetenschap en ga zo maar door. Miami is rijk aan vele musea.
Klik hier voor overzicht van musea moderne en klassieke kunst 
Klik hier voor een overzicht van overige musea

Parken en dierentuinen

Een botanische tuin, een dierentuin, aquarium of een plek waar jij in de kooi zit en de dieren vrij rondlopen. Klik op 'Meer info' en zie wat Miami te bieden heeft.
Klik hier voor meer informatie

Winkelen

Leuke boetiekjes, aparte winkeltjes, je vindt ze overal. Maar voor de serieuze shopper zijn hier talloze malls te vinden. Van zeer exclusieve malls, waar je zomaar een beroemdheid tegen het lijf kunt lopen tot de grootste outlet mall van Amerika. 
Klik hier voor meer informatie

Stranden

Zeg je Miami dan zeg je zon, zee en strand. En daar hoef je inderdaad niet lang naar te zoeken als je Miami in rijdt. Je vindt hier talloze hagelwitte stranden, van rustig tot superdruk. De zon schijnt de meeste dagen van het jaar dus, aan jou de keus.
Klik hier voor de ligging van de verschillende stranden.