Home » Steden » Huntsville » Parken in en om Huntsville

Parken in en om Huntsville

Big Spring Park

Midden in  het centrum gelegen park waar je lekker kunt wandelen langs het water en kunt genieten van het uitzicht op de rode brug. Het park staat vol met Japanse Kersenbomen en je vindt er ook een Noorse vuurtoren die ooit aan de stad is geschonken. Het park wordt vaak gebruikt voor verschillende evenementen.
Klik hier voor de ligging

Huntsville Botanical Gardens

Deze gratis, zeer populaire tuin is de vier seizoenen open en heeft verschillende bijzondere attracties, zoals het grootste vlinderhuis in de Verenigde Staten en een fascinerend natuurcentrum.
Klik hiervoor de website
Klik hier voor de ligging

Madison County Nature Trail

Ten zuiden van Huntsville, bovenop de Green Mountain ligt dit park van 72 hectare met een adembenemend landschap, wandelpaden, picknicktafels, een overdekte brug en de oudste en grootste  Elm Tree van de staat. Dit prachtige park is de moeite waard te bezoeken, ongeacht het seizoen.
Klik hier voor de ligging

Harmony Park Safari

Een  natuurgebied met exotische en bedreigde dieren. Volg een rondleiding vanuit je eigen auto. Ben je met een camper dan kun je ook voor een klein bedrag een SUV huren.  Tijdens de rit zie je met een beetje geluk zebra's, buffels, kamelen, rammen of alligators.
Klik hier voor de website
Klik hier voor de ligging

Foto banner: gemaakt door David Ellis