Home » Steden » New York » New York - Wandelend de stad ontdekken

New York - Wandelend de stad ontdekken

Free tours by Foot

Free Tours by Foot biedt verschillende wandeling met of zonder gids door heel New York.
Klik hier voor het overzicht

BigAppleGreeter

Wil je met een echte New Yorker de stad verkennen, dat kan met BigAppleGreeter. Het is een gratis service maar het wordt gewaardeerd als je een kleine donatie doet. Om deel te nemen aan een wandeling wordt je gevraagd 3 tot 4 weken voor je arriveert in New York een formulier in te vullen. Daarin geef je o.a. aan waar je logeert, wat je interesses zijn en op welke dag je de wandeling wilt maken. 
Klik hier voor de website

Al wandelend kom je de New Yorker tegen

Sandemans New York Tours

Gratis wandeling onder leiding van een gids door verschillende delen van de stad. Tijden variëren per seizoen, net als de buurten waar een wandeling wordt georganiseerd. 
Klik hier voor de website

Big Onion Walking Tours

Deze organisatie biedt een groot aantal wandelingen onder leiding van een gids. Op de website kun een wandeling zoeken op buurt maar ook op basis van je interesse zoals geschiedenis, cultuur, architectuur of gastronomie.
De wandelingen zijn niet gratis, de kosten zijn rond 25 dollar per persoon.
Klik hier voor de website

Atlantis Audio Tours

Wil je graag op eigen houtje de stad ontdekken maar toch niets van de bijzonderheden die je onderweg tegenkomt missen? Atlantis Audio tours heeft een app ontwikkeld waar leuke wandelingen door NY op zijn te vinden.  De app is gratis te downloaden maar om toegang te krijgen tot alle informatie moet je rekenen op kosten van een paar dollar per wandeling. 
Klik hier voor de website met download mogelijkheden.